Fondital

непрекъснато разширява лидерството си в домашната отоплителна индустрия. Новите пазари изискват нива на професионализъм и опит, които само стабилна и иновативна компания като Fondital може да осигури. Турция, Русия и Китай са само част от страните, в които Fondital в момента разширява своята търговска мрежа.

Fondital предлага редица модерни кондензационни котли, окачени на стената. Произведено в Италия с висококачествени компоненти в рамките на екологични съоръжения. Благодарение на възстановяването на топлината от кондензацията с пара, технологията за кондензация позволява по-нисък разход на гориво в сравнение с конвенционалните котли и постигане на нива на ефективност, по-висока от 100%. Този тип котли се предлага във версиите за битова гореща вода и / или отопление, с вграден резервоар за съхранение или връзка с външен бойлер. Предлаганите в няколко топлинни изхода кондензационни котли Fondital могат да задоволят битови и промишлени изисквания за отопление.

TENERIFE

ITACA

FORMENTERA

70-1300kW

1400-3500kW

Fondital предлага гама от централни системи с висока мощност, чиято технология е в неуморно развитие. Произведено в Италия с висококачествени компоненти в рамките на екологични съоръжения. Предлагани на различни нива на мощност, котлите с мощност над 35 kW са проектирани за топлинни инсталации, отговарящи на нуждите от мощност и отопление на промишлени многоетажни сгради. Котлите с висока мощност могат да бъдат с основна плоча или окачени на стена с кондензна или атмосферна технология. Котлите с основни плочи с мощност над 35 kW са по-обемни в сравнение с окачените на стена и се препоръчват за монтаж в специални помещения. Производството на битова гореща вода може да бъде вградено в котела или свързано към външен бойлер. Някои модели изискват връзка с външна горелка (дизел / газ).